95% af alle groshop verdenen over sælger Canna – fordi det VIRKER

Canna

Canna er et godt og anerkendt gødningsmærke, som har været på markedet i mange år og benyttes af tusindvis af gro`er verden over. De har flere forskellige gødninger, alt efter behov og afhængigt af det medie man gro’er i. Jeg har benyttet mig af både Coco serien og Terra (jord) serien. Der findes dog også andre NPK-serier hos canna, samt et utal af additiver. 

En canna hjælper altid

Canna Coco var det første næringsstof, der var egnet til brug, når det voksede i Coco. Og det er stadig ikke blevet sammenlignet med noget andet produkt efter alle disse år. Hvilket er et tydeligt bevis på at produktet er enestående og ikke kan erstattes med noget andet når man gro’er i Coco.

Canna Terra Flores/Grow er fantastisk, kan bruges både indendørs og udendørs. De største fordele ved at benytte Terra serien, er at det er nemt at bruge og er særligt godt egnet til nybegyndere, da doseringen og sammensætningen af vandingen er nem både for nye og gamle gro’er, og man kan opnå fremragende resultater med dette produkt.

En af de gode shops

Endnu bedre og god fordel ved Canna, er at de også har deres helt eget medie-mærke at gro i. Fordelen ved at benytte Cannas jord er at der er tilføjet perlite i, Perlite gør at jorden er mere luftig. Hvilket gør der bedre dræning i jorden, og vandet og røddernes forhold er bedre. Ud over dette er cannas jord og coco medie RHP mærket, det vil sige at det er testet og kåret til at være kvalitet. Dette kan mange andre brands ikke reklamere med, så det er endnu en fordel.  

Canna er et velkendt brand verden over, og hvis man besøger forskellige gro shops. Verdenen over, vil man opleve at 95% af alle disse shops, har canna på deres hylder. Dette er der udelukkende kun en forklaring på – Det er et kvalitetsprodukt som lever op til sine beskrivelser, det er billigt og nemt, og det giver formidable resultater. Canna er til dem som ønsker det bedste for sine planter.

95% af alle groshop verdenen over sælger Canna – fordi det VIRKER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen