Hvis du ikke skaffer dig en trådløs gaming mus er du snart ude af din nuværende rang. Det er næsten helt sikkert at man ikke kan spille, ligeså godt med en ledning, som uden. Det er jo klart, at man ikke man det samme med en ledning, som uden en ledning. Det er i hvert fald ikke svært for mig at regne ud.

En trådløs gaming mus er for rigtige spillere

Hvis ikke man er en rigtig spiller, behøver man ikke at købe en trådløs gaming mus. Det er jo trods alt kun noget, der er rigtig vigtigt, hvis man tager sine spil meget seriøst. Hvis ikke man gør det, er det jo ligegyldigt, hvad man spiller med. Jeg har selv en trådløs gaming mus og jeg er meget glad for den. Hvis ikke jeg havde det, ville jeg ikke kunne lave samme manøvre, som jeg kan nu. Det er noget jeg synes er meget vigtigt. I hvert fald for mine rang-placerende spil. Hvis ikke jeg spillede seriøst er der ikke meget grund til at gøre det. Det handler altid om at vinde for mig. Hvis ikke jeg spiller for at vinde, kan jeg ikke motivere mig selv til det overhovedet. Det er også derfor jeg ikke klarer det skide godt i skolen. Jeg er simpelthen ligeglad med, om jeg vinder i karakterræset. Det betyder ikke meget for mig. Det gør det til gengæld, for mine forældre og jeg synes det begynder at være en liiiiille smule irriterende. Der er ikke meget grund til at jeg skal læse flere timer om dagen, for at blive 12-tals elev. Det betyder ikke lige så meget for mig.

En trådløs gaming mus er vigtig for mig

Hvad skal jeg gøre for at få folket til at forstå vigtigheden af hvad jeg siger. Det er ikke ligegyldigt for mig, tro det eller lad være. Jeg er vild med at skulle lave ville moves i mine spil. Det er det jeg elsker at gøre, fordi det viser mig at jeg er bedst. Det er en dejlig følelse synes jeg i hvert fald. Hvis ikke jeg kan være den bedste, kan jeg ligeså godt lade være, tænker jeg. Jeg har i hvert fald brug for at vise hvor god jeg kan være nogen gange. Det er derfor at jeg nogle gange har brug for at få mine frustrationer ud. Gaming hjælper mig til at gøre det.