Flyttefirmaet med de gladeste flyttemænd

Flyttefirma

Når du skal vælge et flyttefirma, er der typisk en masse ting som spiller ind. Førstehånds indtrykket er typisk det der vægter mest. Her er der specielt et flyttefirma som skiller sig ud, og du få et bedre indtryk af dem i dette indlæg, sammen med min mening om hvorfor JEG valgte DEM.

Jagten på det rigtige flyttefirma

Jeg har for nyligt gennemgået en større flytning og i den forbindelse var det ekstremt vigtigt for mig, at finde et flyttefirma som jeg var komfortabel med. Jeg er indehaver af en del dyre kunst genstande, og derfor var flyttemands forsikring selvfølgeligt det første jeg kiggede efter. Da det var en stor opgave til minimum 30.000dkk tog jeg mig friheden til at mødes med alle kandidaterne personligt, inden at jeg sagde ja til noget.

Jeg endte med at have 4 kandidater til potentielle flyttemænd, som alle blev screenet grundigt.

Hvis du skal holde en så stor fest at der skal et flyttefirma til at klare møbleringen, vil jeg helt klar anbefale en unicorn temaet fest. Læs min artikel om unicorn fest pynt her.

Hvordan jeg flyttede fra Bornholm

På Bornholm havde jeg min lille, eksklusive kunst butik hvor jeg primært er startet op med at sælge Bornholmsk forbrugskunst, til turister fra hele verden. Det udviklede sig hurtigt til at jeg blev til et auktionshus, for de lokale der ville sælge ud af deres malerier. Det blev forholdsvist hurtigt til en fornuftig forretning til fastlandet.

For omkring en måneds tid siden fik jeg så et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg blev tilbudt lokaler i midten af København, af min tilkommende samarbejdspartner, imod en ejerandel af virksomheden, som virkeligt har åbnet en masse nye muligheder for mig.

Tilbage til flytningen. Jeg stødte på mit nye faste flyttefirma, hvor jeg virkelig fik hvad jeg ledte efter. Jeg mødte ejeren, en eftermiddag hvor han alligevel var på Bornholm, hvilket virkelig var fedt fordi at jeg ellers har måtte rejse til fastlandet for at møde de andre kandidater. Han var den flinkeste, mest professionelle og samtidigt autoritære mand, som jeg har nogenside har mødt. Jeg var faktisk så vild med manden, at jeg skrev kontrakt med ham dagen efter, inden at han tog til sjælland igen.

Det er en meget rodet historie, men min pointe med det her er: Du behøver ikke altid at sige ja til det første tilbud du får. Føltes det forkert, så sig nej tak.

Flyttefirmaet med de gladeste flyttemænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen