Genopladelige batterier – en måde at spare jordkloden på

genopladelige batterier

Hvad mener du om at skulle bruge nye batterier hver eneste gang du har brugt de gamle op. Jeg forstår ikke hvorfor man går med til at bruge sine penge på nye batterier, når man bare kan købe genopladelige batterier. Det er uden for min forståelsesevne. Jeg har brug for at både spare mine penge, men også spare miljøet for unødvendig batteriproduktion.

Genopladelige batterier giver dig nye muligheder

Hvis du som mig hader at skulle i Ikea for at hente nye batterier, fordi de er billige. Så må du hellere lære hvordan man kan bruge dine batterier på en ordentlig måde. Jeg ved ikke hvordan man skal bruge en fjernbetjening uden batterier, men jeg nægter at købe engangs. Det er derfor jeg skriver denne tekst og lægger den på det store internet. Jeg har brug for at fortælle verden om det gode, som er genopladelige batterier. Det gør at man kan bruge sine batterier flere gange, bare ved at lade dem op. Det er en god måde at spare miljøet og ikke mindst din konto fra en masse skade. Man forurener nemlig meget ved at producere batterier og ikke mindst når folk smider dem ud. Batterier skal nemlig smides ud på den rigtige måde, hvilket mange ikke gør og derfor bliver de en forureningsbombe. Det er ikke ligefrem noget som vi har lyst til, men jeg ved at der er andre som ikke har nogle problemer med at smide batterier ud i skraldespanden. Det er noget som jeg synes burde medføre dødsstraf. Det er faktisk os alle sammen som de idioter slår ihjel ligeså stille.

Genopladelige batterier er verdens redning

Jeg har derfor også besluttet mig for at redde verden, ved simpelthen at købe genopladelige batterier og kun det. Det er noget jeg synes kan være svært til tider, fordi de ikke altid er ladet op, når man køber dem og derfor skal hjem og lade op før de kan bruges. Det er træls hvis man har en nødssituation, men det kan forebygges ved at have nogle opladede liggende altid. Det er et arbejde, som kan virke ubetydeligt, men det er det faktisk ikke og jeg kan forsikre dig at det har en effekt. Det er bare ikke en stor en, når det kun er os der gør det. Jeg har ikke så meget mere. Det er sådan set bare det jeg vil have ud på internettet. Køb genopladelige batterier og red verden.

Genopladelige batterier – en måde at spare jordkloden på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen