Hvad er det bedste du kan gøre for din krop? Massagestol

massagestol

Jeg har længe tænkt at der ikke er noget værre end at have ondt i ryggen. Jeg føler nu egentlig også at jeg har temmelig meget ret i den påstand. Derfor har jeg tænkt mig at fortælle om mine oplevelser med en massagestol. Det er ikke noget jeg ofte bruger tid på, men altså en massage er vel en massage. Det er jo lige meget hvor den kommer fra.

massagestol

En massagestol kan man ting for dig

Jeg ved ikke med dig, men en massagestol er dog noget jeg godt kunne tænke mig. det er ikke bare fordi det er en vanvittig dyr ting at have, men fordi den er lækker. Altså det er virkelig en måde at slappe helt af på. Der er ikke mange ting, som kan afslappe mig ligeså meget. Det er jo også meningen at den skal gøre så man slapper af, kan det ikke passe? Det er jo en massagestol og massage skal vel få ens muskler til at slappe af, så man ikke er så spændt i hele kroppen, hvilket man nok alligevel altid vil være, hvis man er mig. det er virkelig et helvede med mine skuldre, da de bare altid er spændte. Man kan bare klemme på dem og jeg begynder næsten at skrige. Det er helt utroligt så spændt man kan være nogle steder. Jeg har dog bare altid været spændt i den region. Det er ikke noget jeg har lagt mærke til tidligere. Hvis jeg selv skulle vælge ville jeg selvfølgelig gerne lade være med at være spændt som en pil i mine skuldre.Det håber jeg derfor at en massagestol kan hjælpe mig med.

Massagestol er for alle

Der er muligvis nogen der tror at en massagesiddeting er noget der ikke er for alle, men det er altså ikke sandt. Der er mange der kan bruge den selvom de ikke bryder sig om at sidde og få massage. Man kan ogfte også ligge ned og få massagen i stolen. Det er ofte en meget teknisk stol vil jeg sige. Der er ikke mange der tror at de vil bryde sig om stolen, men det er fordi de ikke har prøvet den tror jeg. Det er i hvert fald ikke svært at elske den her stol. Det er noget jeg er helt sikker på. Jeg er i hvert fald næsten helt forelsket i min massagestol som står derhjemme i min stue.

Hvad er det bedste du kan gøre for din krop? Massagestol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen