Lyhurtigt løb med Bugatti Herre Sko

Bugatti herre sko

Jeg har i langt tid forsøgt at komme igang med at løbe 4-5 gange om ugen, men som så mange andre falder jeg i det dovne hul og kommer kun af sted omkring 2 gange om ugen, når jeg virkelig får dårlig samvittighed. Nu har jeg dog været ud og investere i et par nye løbesko, fra ingen andre en Bugatti.

Bugatti herre sko

Ny pr i løb med Bugatti Herre Sko

Jeg er blevet enig med mig selv om, at det må være placebo, når mine nye bugatti sko får mig til at løbe hurtigere. Det kan jo umuligt være skoene der får mig til at løbe hurtigere, men følsen af at have fået nye sko, fra selveste BUGATTI gør bare noget oppe i hjernen, der får fart i fødderne.
Jeg har faktisk skåret 2 minutter af pr. kilometer, så det har gjort en kæmpe forskel.
Efter at jeg har fået de nye sko, er jeg også blevet meget bedre til at komme af sted og nu løber jeg faktisk 6 gange om ugen. Der er kun onsdag hvor jeg ikke er ude at løbe, fordi jeg spiller badminton den dag. Når jeg spiller badminton kan jeg klart mærke en forskel, fordi jeg får dyrket nok motion. Samtidigt føles det også super godt at flexe i bugatti sko til en badminton kamp.

Når du skal rengøre dine Bugatti Herre Sko, kan det være en god idé at bruge handsker. Læs mere om vores artikel om nitril handsker her

En tilfreds kunde

Jeg manglede et par nye løbe sko og derfor kørte jeg ind til Tønder, som er den nærmeste store by, fra hvor jeg bor. Her fandt jeg butikken Tøndersko, hvor jeg mødte Asger. Asger var en fantastisk hjælp og som den gode sælger han er, havde han læst mig godt nok til at vide at han kunne sælge mig et par bugatti sko. Ikke fordi at jeg normalt går op i mærkevare meeeeeen… Bugatti taler alligevel lidt til den indre drengerøv. Når man nu ikke kan kører bugatti, så kan man fandme løbe i bugatti og det er drengerøv.
At være på besøg hos Asger, i Tøndersko har været en kanon oplevelse. God rådgivning omkring fod- og skotyper, størrelsesvejledning og vigtigst af alt: image. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen og jeg håber at Asger er på arbejde næste gang jeg kommer.

Lyhurtigt løb med Bugatti Herre Sko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen