Når du hører ordet nitrilhandsker tænker du sikkert – hvad er det for en størrelse? Nitrilhandsker er handsker, som er fremstillet i nitrilgummi, som gør handsken blød og behagelig at have på. Dette betyder dog ikke at de ikke er slidstærke – de holder til meget, og er ligeså resistente overfor kemikalier. 

Sådan var min oplevelse med nitrilhandsker

Jo ser du – nitrilhandsker er fuldstændig fantastiske når det kommer til rengøring. Det er ikke for sjov at de oftest bliver brugt som rengøringshandsker. Da jeg første gang stiftede bekendtskab med disse nitrilhandsker var der tale om engangshandsker. Jeg var dog så tilfreds med min oplevelse, at jeg blev nødt til at anskaffe mig nogle genanvendelige nitrilhandsker. Og det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik, tværtimod. Det gør at mine hænder forbliver ugeneret, under rengøring eller brug, hvor der forekommer kemikalier. Det er nemlig resistente overfor sådan noget som kemikalier, olie og meget andet. Derfor giver det altså også en tryg oplevelse. Man kan i hvert fald ikke bruge den undskyldning længere, med at huden på hænderne bliver irriteret. Jeg vil faktisk næsten gå så langt som til at sige, at man får decideret smidige hænder i disse handsker.

Hvilke handsker kan anbefales?

Hvad angår nitrilhandsker findes der selvfølgelig et hav af forskellige muligheder. Det gør så heldigvis også, at der nok skal være nogen, der passer lige præcis på dig, og til dine behov. Det er simpelthen så rart med nitrilhandsker der passer og giver hænderne god komfort under aktiviteter såsom rengøring. Der findes selvfølgelig både genanvendelige og engangs nitrilhandsker. Engangshandskerne fås som regel i store kvantiteter, og de er som regel pudderfri. Hertil kan det også tilføjes, at de findes i flere forskellige farver – de mest gængse er nok gul, sort og grøn. Personligt vil jeg nok anbefale nogle lange handsker, som faktisk også er genanvendelige. Men det er selvfølgelig altid et spørgsmål om smag og behag. Det er hurtigt og nemt lige at skylle dem efter man har brugt dem til rengøring. Hvis man er flittig med rengøringen  og forbruger mange engangshandsker, så køb genanvendelige nitrilhandsker. Jeg tror at alle der har købt disse handsker, vil skrive under på, at de er blevet et uundværligt remedie i hjemmet/husholdningen. Det er i hver fald mit bud på en god handske til rengøring i hjemmet. Engangshandsker kan også gøre det, og det har jeg faktisk også selv været tilfreds med førhen